Lali Rasane Tresno Song Lyrics (Mala Agatha) – Download Free Lyrics PDF & Ringtone Here

Lali Rasane Tresno Lyrics Song is the latest Indonesian song Sung by Mala Agatha. Lali Rasane Tresno song lyrics are Given by BAYU G2B and This song was released on the official youtube channel Global Musik Era Digital. Here One can find Lali Rasane Tresno Song Lyrics Pdf in French, Spanish & English. Download Lali Rasane Tresno Song Ringtone, Lali Rasane Tresno Song Mp3 Download.

Lali Rasane Tresno Song Mobile HD Wall Paper Free Download

Lali Rasane Tresno Song Information:

Song Title Lali Rasane Tresno
Singer Mala Agatha
Lyricist BAYU G2B
Release date Oct 29, 2020
Music Label Global Musik Era Digital
×

Lali Rasane Tresno Song Lyrics By Mala Agatha:

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Mbiyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senajan ati iki loro, aku rapopo

Wis suwi ora ketemu, kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, “Aku ra iso terimo”
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne tresnomu papujane ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres nong pipi
Sudah, lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena di antara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, “Aku ra iso terimo”
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

CLICK HERE FOR LATEST ENGLISH SONG LYRICS 


Download Lali Rasane Tresno Song Lyrics Free PDF Below:


Download Lali Rasane Tresno Song Mp3 & Ringtones For Free:

Click Here For Latest English Song Lyrical Videos.

Note: If you find any mistakes in the lyrics, Please let us know below the comment section. We will very thankful to you guys. Do you believe ‘Sharing is Caring’? If you Believe that please share these lyrics with your friends, family members, and also with your loved ones so they can also enjoy it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *