Aku Ikhlas Song Lyrics (Happy Asmara) – Download Free Lyrics PDF & Ringtone Here

Aku Ikhlas Lyrics Song is the latest English song Sung by Happy Asmara. Aku Ikhlas song lyrics is Given by Andika Permana Putra. Here One can find Aku Ikhlas Song Lyrics Pdf, Aku Ikhlas Song Lyrics in French, Spanish & English, Aku Ikhlas Song Ringtone, Aku Ikhlas Song Download, Aku Ikhlas Song Mp3 Download. Get Aku Ikhlas song lyrics here Below.

Aku Ikhlas Song Mobile HD Wall Paper Free Download

Aku Ikhlas Song Information:

Song Title Aku Ikhlas
Singer Happy Asmara
Lyricist Andika Permana Putra
Released Date
August 15th, 2020.
Music Label Global Musik Era Digital

[vdgk_video_sticky videotype=”youtube” src=”https://www.youtube.com/watch?v=58DaVLMK_v4″ height=”295″ width=”525″]

Aku Ikhlas Song Lyrics By Happy Asmara:

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati nggo sliramu
Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai
Koe sing gemati
Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Reff :
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu
Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Reff :
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu
Pancen iki dalane
Aku raiso nompo     
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie,
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane
          
Wungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone

Download Aku Ikhlas Mp3 Song & Ringtones For Free:

Note: If you find any mistakes in the lyrics, Please let us know below comment section. We will very thankful to you guys. Do you believe ‘Sharing is Caring’? If you Believe than please share these lyrics with your friends, family members and also with your loved ones so they can also enjoy it.


Shop Music Related Products:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *